Home » Servicii web » Realizare Blog

Realizare Blog

Realizare blog

Blog este prescurtarea de la weblog. Un weblog este un jurnal, sau o pagina de tip “Ce e nou”, pagina care este frecvent actualizata si destinata publicului larg. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat de proprietarul site-ului ca o modalitate de comunicare cu clienţii lui. Care este scopul de a avea un blog pe site-ul meu? Va puteti pozitiona rapid ca un lider in domeniu, prin oferirea de sfaturi scurte si regulate. Trebuie doar să scrieti 100 de cuvinte pe un articol din blog pentru a avea un impact real.

In afara de a va pune in fata a mii de noi clienti, puteţi afisa informatii detaliate despre serviciile si produsele pe care le furnizati, locatia si informatiile de contact, etc. Practic, acest blog este folosit ca o extensie la cartea dvs. de vizita, Facebook sau contul Twitter!

Ce va oferim?

  • Inregistrarea domeniului ales de dvs. si gazduirea acestuia;
  • Instalare platforma de blogging in cadrul domeniului dvs.;
  • Instalare si personalizare layout;
  • Instalare si personalizare plugin-uri;
  • Asistenta tehnica;
  • Update-uri regulate;
  • Modificare si personalizare blog existent.


Acestea sunt motivele pentru care NU va recomandam folosirea niciunui software de blog gratuit:

Anunturi:

Multe dintre platformele de blogging gratuit nu va permit sa includeti anunturi de orice fel si de publicitate cu care puteti face un venit.

Personalizare:

Platformele gratuite de blogging va ofera doar cateva optiuni pentru a modifica designul blog-ului dvs. si un spatiu de gazduire limitat pe internet. Exista optiuni pentru a alege aspectul site-ului si anteturile dar ele sunt inca restrictive.

Cunostinte tehnice:

Platformele de blogging gratuit necesita cunostinte tehnice din partea dvs.

Plugin-uri:

Cu platformele de blogging gratuit veti avea restrictii cu privire la ce plugin-uri puteti utiliza. Plugin-urile sunt “suplimente” care adauga functionalitate blog-ului dvs. Unele vor face ca blog-ul sa se incarce mai repede iar altele atrag vizitatori sau va permit sa adaugati fotografii, videoclipuri … lista este aproape fara sfarsit.

Intrebari frecvente
Va puteti ocupa de inregistrarea si gazduirea domeniului meu?
Da. Detinem propriul serviciu de inregistrare si gazduire domenii. Pentru lista de preturi si informatii suplimentare vizitati site-ul nostru GazduireDomenii.ro
Ce avantaje am daca imi creez un site web?
Posedand site-ul tau, deveniti dintr-o data egalul tuturor marilor companii prezente pe internet.
Veti putea fi gasit pe internet de milioane de navigatori.
Posibilii dvs. clienti pot afla date despre compania dvs. si pot obtine informatii despre produsele si serviciile pe care le oferiti, precum si despre noutatile din cadrul firmei dvs.
Veti reduce simtitor costurile pentru telefoane, faxuri, hartie, taxe postale, imprimare etc.
Profitul dvs. va creste!
In ce format acceptati sa va trimitem materialele pe care dorim sa le punem pe site?
Atat materialele de tip text cat si imaginile trebuie sa ni le trimiteti in format electronic pe email sau pe suport media (CD,DVD,etc).
Oferiti suport tehnic?
Da. Asiguram 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana suport tehnic pentru toti clientii nostri.
O echipa de suport pe internet este gata sa va asiste 24/7.
Cat dureaza realizarea unui site web?
Durata de realizare a unui site web variaza intre 5 zile lucratoare si 21 de zile lucratoare in functie de complexitatea proiectului.
Aflati cat costa sa va realizam blog-ul. Estimarea de pret este gratuita si nu implica nici un fel de obligatii din partea dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.