Home » Servicii web » Refacere / Redesign site web

Refacere / Redesign site web

Redesign refacere site web

Un site web prost conceput nu va performa, chiar daca aveti un produs foarte bun la vanzare. XPERTWEBSOFT va ajuta sa creati o prezenta online solida, prin proiectarea unui site web de inalta calitate, atragator vizual si optimizat pentru performanta maxima in motoarele de cautare si directoare.

Fiecare site web trebuie sa aiba obiective on-line clare si un scop. Site-ul dvs. trebuie sa fie atragator, placut la vedere. Trebuie sa aiba aspect profesionist, usurinta la navigare si fiabilitate pentru a obtine rezultatele de care aveti nevoie de la el. Noi credem in faptul ca ajutandu-va veti atinge calitati, astfel incat sa aveti succes pe internet.

De ce sa refacem site-ul dvs.?

1. Web-ul este in continua evolutie si utilizatorii devin tot mai avizaţi.
2. Tehnologiile si tendintele care au fost noi ieri si care poate astazi sunt depasite. Tehnologiile se schimba rapid si un site poate incepe sa arate si să actioneze ca un site vechi foarte rapid.
3. Cel mai probabil, in cadrul afacerii dvs. au loc modificari cum ar fi servicii, produse sau preţuri noi.

Reproiectarea site-ului poate fi un pas important pentru succesul afacerii dvs. Daca aveti deja un site web, dar nu arata la fel de profesionist sau atragator din punct de vedere vizual, dupa cum doriti, nu este performant sau nu abordeaza in mod eficient piata de consum de care aveti nevoie asa cum doriţi, noi va putem ajuta prin reproiectarea intregului site.

Intrebari frecvente
Va puteti ocupa de inregistrarea si gazduirea domeniului meu?
Da. Detinem propriul serviciu de inregistrare si gazduire domenii. Pentru lista de preturi si informatii suplimentare vizitati site-ul nostru GazduireDomenii.ro
Ce avantaje am daca imi creez un site web?
Posedand site-ul tau, deveniti dintr-o data egalul tuturor marilor companii prezente pe internet.
Veti putea fi gasit pe internet de milioane de navigatori.
Posibilii dvs. clienti pot afla date despre compania dvs. si pot obtine informatii despre produsele si serviciile pe care le oferiti, precum si despre noutatile din cadrul firmei dvs.
Veti reduce simtitor costurile pentru telefoane, faxuri, hartie, taxe postale, imprimare etc.
Profitul dvs. va creste!
In ce format acceptati sa va trimitem materialele pe care dorim sa le punem pe site?
Atat materialele de tip text cat si imaginile trebuie sa ni le trimiteti in format electronic pe email sau pe suport media (CD,DVD,etc).
Oferiti suport tehnic?
Da. Asiguram 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana suport tehnic pentru toti clientii nostri.
O echipa de suport pe internet este gata sa va asiste 24/7.
Cat dureaza realizarea unui site web?
Durata de realizare a unui site web variaza intre 5 zile lucratoare si 21 de zile lucratoare in functie de complexitatea proiectului.
Aflati cat costa sa va refacem site-ul web. Estimarea de pret este gratuita si nu implica niciun fel de obligatii din partea dumneavoastra. Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.